Paarden  trailers kopen of huren, maak de juiste keuze.

Er bestaan nu zelfs paarden trailers voor vier paarden. Bij sommige nieuwe modellen zit ook een aansluiting voor een slang om ze te wassen. Door de moderne materialen en stijlen vragen ze ook minder onderhoud, maar u mag niet vergeten ze toch regelmatig te controleren, vooral de vloer, de remmen en de lichten.


Die moeten minstens elke zes maanden nagekeken worden en na ieder gebruik van de trailer moet u controleren of ze niet beschadigd zijn. Denk goed na voordat u een tweedehands paarden trailer koopt: controleer goed of de vloer en de laadklep in goede staat zijn, evenals de banden, en natuurlijk de reserveband.


Paarden trailers kopen of huren.



Het is ook aan te raden iemand met ervaring te vragen paarden trailer te bekijken voor u hem koop. U kunt natuurlijk ook altijd naar een erkende verkoper gaan, wat trouwens ook opgaat voor de aankoop van een paardenvrachtwagen. Het is echter beter om een goede, betrouwbare paarden trailer te hebben met een gewone auto dan een oude, onbetrouwbare paardenvrachtwagen.


Als u de keuze heeft bij de aankoop van een paarden trailer, kunt u het beste kiezen voor een model waarbij u aan de voorkant kunt uitladen. Dat is veel gemakkelijker voor het op en afladen en bij demonstraties kunt u de bovendeur boven de voorste laadklep openlaten, zodat het paard naar buiten kan kijken. Gebruik nooit een paarden trailer die te klein is voor uw paard: veel modellen, zelfs de nieuwste, zijn te klein voor twee grote paarden, dus moet u goed opletten dat de paarden trailer groot genoeg is. Zorg dat de paarden trailer goed aan de auto bevestigd is en dat de verbinding op de goede hoogte zit. Gebruik ook altijd een veiligheidsdraad.



Alles zoeken over paarden


Grotere kaart weergeven


Veel bekeken pagina’s




Eigen paard

Kenmerken friese paarden

Huifkartocht met paard

Friese paarden

Paard stalingen

Paarden en Ponys

Paarden verzorging

Appaloosa paard

Paarden zadels

Paardrijles

Paardenvrachtwagen

Andalusier paard

Appaloosa paarden

Lusitano paard

Gratis paarden

Quarter horse paard

Paarden trailers

Paarden manege



Paarden trailers voor 1 tot 4 paarden

Er is tegenwoordig een groot scala aan paarden trailers op de markt en er is een enorme keuze in maten, stijlen en kleuren. Aan de ene kant zijn er de goedkope enkelvoudige paarden trailers, aan de andere kant het luxueuze model voor drie paarden met een soort leefruimte zoals in de speciale paardenvrachtwagens.


Alles voor en over Friese paarden

Gratis poster? Kijk hier!

Zoeken, kopen of bestellen?

Share